Katso meidän kampanjoita!

contura nordpeis


Merituuli huvilat ja hirsimökit      
       
banner1_740
   
Merituuli Huvilat Oy tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena hirsirakentamisen osaajana. Kahden vuosikymmenen aikana olemme toimittaneet kotimaahan toistatuhatta korkealaatuista hirsirakennusta. Laadun takaavat oma tuotekehityksemme ja nykyaikaisen teknologian hyödyntäminen.

Hirsitalo on myös energiaystävällinen. Hirren luontaiset ominaisuudet itsessään alentavat käyttökustannuksia. Päivällä hirsirunko varaa auringon lämpöä, yöllä viileyttä. Kaikki ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut rakennuksemme täyttävät nykyiset energiatehokkuusvaatimukset.

Kestävä ja ekologinen valinta

Hirsi kuuluu erottamattomasti suomalaiseen rakentamisperinteeseen ja maisemaan. Hirsirakennusten elinkaari yltää sukupolvien päähän, joten se on vuosisatoja ollut tärkein asuintalojen rakennusmateriaali.

Kiinnostusta hirsiin riittää ekologisistakin syistä. Helposti saatava, kotimainen ja 100 % uusiutuva raaka-aine voidaan elinkaaren lopussa kierrättää tai jalostaa uudelleen. Muihin runkomateriaaleihin verrattuna hirren ympäristöjalanjälki on huomattavasti pienempi. Puun ympäristökuormitus on vain 5 %. (Lähde: Hirsiteollisuus ry)
   
   

 


 
   
   
   
   


  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli