Keystone Compac

   
Keystone Compac muurikivet antava puutarhallesi ryhtiä. Se on  luokassaan kaikkein suosituin muuri. Voit muotoilla persoonallisia ulkopihoja, puutarhakeitaita, jonne voit ystäviesi ja perheesi kanssa kokoontua viettämään mukavia hetkiä pitkälle kesäyöhön. Kuvittele itsellesi puutarhaolohuone Keystone Compacin kehystämänä.

Voit rakentaa matalia tukimuureja ilman maaraudoitusta.  Korkeita muureja voi rakentaa , kun raudoittaa toisen sivun maaverkon kanssa. Autamme teitä mielellämme laskemaan esim. maakuormat mitä muurit kestävät. Keystone Compac on helppo asentaa ja niitä on erilaisia vaihtoehtoja sekä värejä, joilla on helppo luoda uusia ilmeitä puutarhaasi.
 compac1_700_947_297
Keystone Compac - tyylikäs kivi
 
   
Kaikella kunnioituksella, sisustussuunnittelu on hieno asia. Mutta miksi antaa kaikki huomio sisätiloille, kun piha ja puutarha on se, jonka useammat näkevät. Keystone Compac on meidän suosituin muurikivemme, joka antaa oivat puitteet puutarhasi perustamiseen.

Keystone Compac on monipuolinen muurikivi, josta voi rakentaa sekä suoran että pyöreän muotoisen muurin ja värivaihtoehtoja on lukuisia. Kiviä yhdistelemällä luot yksilöllisen ja tasapainoisen vaikutelman puutarhaasi.
keystone_compac_nivaerland__297
Rakenna viettävä tonttisi viihtyisäksi  
   
Tukimuurilla saat viettävälle tontillesi käytännöllisempiä tiloja ja istutusalueita. Keystone on nykyään eniten myydyin muurausjärjestelmä maailmassa ja sitä käytetään paljon ympäri maailmaa. Keystone näkyy kauniissa yksityispuutarhoissa sekä isoissa tie- tai siltaprojekteista.

Kuten ei muissakaan Keystonen tuoteperheen muureissa ei myöskään Compac muureissa käytetä muurauslaastia. Compac muurikivi  kiinnitetään toiseen kiveen lasikuitu sauvan avulla. Näin muurista tulee varma ja vakaa.
keystone_compac_2nivaer_900_297
   


  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli