cobb_premier_297 Cobb Grilli

Tuote nro. 66

Ota Cobb-grilli mukaasi rannalle, leirintäalueelle, metsäretkelle tai purjehdusmatkalle. Tai vaikka naapuriin jos yhtäkkiä päätätte herkutella yhdessä. Cobb sopii hyvin myös pienelle terassille. Se on käyttövalmis muutamassa minuutissa ja sitä voi siirtää myös silloin, kun se on sytytetty.


Ruostumattomat osat voi grillaamisen jälkeen puhdistaa astianpesukoneessa.

Tämän yksinkertaisempaa grillaaminen ei voi olla!
Tarkempia tietoja löydät kohdasta ”Cobb Grill”
   
cobbgas3_297
Cobb Premier Kaasugrilli

Tuote nro. 700

Cobb kaasugrilli on ulkokäyttöön tarkoitettu siirreltävä monitoimikeittiö. Sitä voidaan käyttää grillaamiseen, paistamiseen ja leipomiseen. Voit valmistaa mitä haluat. Esim.
Grillin pohjaurassa voit valmistaa juureksia. Paistin ritilä ja teflonilla päällystetty paistinalusta kuuluu grillin varustuksiin. Grillaaminen Cobb kaasugrillillä on turvallista ja samalla terveellistä ja taloudellista.
   
 Lisävarusteet eivät sovi Cobb Kaasugrilliin
 
cobb_pande_297 Cobb Paistinpannu

Tuote nro. 19

Cobb-paistinpannu on valmistettu korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Siinä on alumiinipohja, joka varmistaa lämmön jakautumisen tasaisesti. Pannun pinta on käsitelty tarttumattomaksi, jotta paistaminen sujuisi paremmin ja helpommin.

Älä käytä tarttumattoman pinnan puhdistukseen voimakkaita puhdistusaineita äläkä teräviä keittiötyökaluja. Pese saippualla ja vedellä käyttäen sientä tai riepua. Pannua ei saa jättää grilliin ruoan valmistumisen jälkeen.


Paista pekonia ja munia. Tai pizzaa tai lettuja leikkikentällä tai pulkkamäessä. Paistinpannu laajentaa Cobbin käyttömahdollisuuksia entisestään.
   
cobb_wokgryde_297 Cobb Wokkipannu

Tuote nro. 20

Cobb-wokkipannu on valmistettu korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Siinä on alumiinipohja, joka varmistaa lämmön jakautumisen tasaisesti. Pestään saippualla ja vedellä käyttäen sientä tai riepua. Wokkipannua ei saa jättää grilliin ruoan valmistumisen jälkeen.

Wokkipannun avulla voi valmistaa herkullisia aterioita ulkoilmassa. Käytä puutarhasta tai luonnosta löytyviä mausteyrttejä ja muita aineita ja yhdistele niistä vuodenaikaan sopivaa wokkiruokaa.

Laita grilliin mielellään pari ylimääräistä brikettiä lämmön lisäämiseksi.

   
cobb_grillroaster_297 Cobb Grilliparila

Tuote nro. 18

Grilliparila on valmistettu alumiinista, jonka ansiosta lämpö jakautuu erinomaisen tasaisesti. Parilan pinta on käsitelty tarttumattomaksi, mikä helpottaa paistamista ja puhdistamista. Älä käytä puhdistukseen voimakkaita puhdistusaineita äläkä teräviä keittiötyökaluja. Pese saippualla ja vedellä käyttäen sientä tai riepua. Älä jätä parilaa grilliin ruoan valmistumisen jälkeen.

Parila on tarkoitettu lyhytaikaiseen paistamiseen. Sen uurteinen pinta antaa lihalle herkulliset raidat ja siksi kantta ei saa käyttää. Grilliparila tarjoaa gastronomisen vapauden valmistaa ammattilaisen tapaan ruokahalua kiihottavia, mehukkaita pihvejä, joiden ulkonäkökin on juuri oikea.

HUOMAA: Ennen vuotta 2005 valmistetuissa Cobb-grilleissä on suurempi kansi, joka ei sovi käytettäväksi grilliparilan kanssa

   
laagforhoejer_297 Cobb Kannenkorotin

Tuote nro. 31

Nyt enemmän tilaa suuremmille lihoille tai kanalle. Laita korotin grillauksen jälkeen pöydälle ja sen päälle grillilevy/paahdin/pannu tai wokki, jolloin ruoka pysyy lämpimänä ja saat pöydänlämmittimen.


   
stegerist_hoej_297_01 Cobb Grilliritilä – korkea
Tuote nro. 32

Käytä kannen kanssa, kun paistat epäsuorasti suurempia lihoja ja marinoitua lihaa.

Nyt korkeammalla reunalla, joten liha ei pääse putoamaan.

   
skaerebraet_297_01 Cobb Leikkuulauta Ø33,5

Tuote nro. 38

Valmistettu bambusta, joka on hygieninen ja ympäristöystävällinen materiaali. Grillin kansi sopii leikkuulaudan uraan – joten voit käyttää lautaa tarjoiluastiana samalla, kun ruoka säilyy lämpimänä.

   
cobb_taske_297 Cobb Laukku

Tuote nro. 11

Cobb-grilliä on helppo kuljettaa ja säilyttää laukun avulla. Laukku on valmistettu siten, että siihen mahtuu samalla kertaa grilli sekä kaikki sen lisätarvikkeet.

   
cobb_stegetermometer_297 Cobb Paistomittari

Tuote nro. 23

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistomittari ilmoittaa optimaalisen paistoajan. Mittarista voi lukea, miten kauan eri lihalajien pitää olla grillissä. Laita paistomittari lihan keskiosaan ja seuraa lämpötilaa. On tärkeää, että liha paistetaan lihatyypille ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti.
   
cobbcleaner_297 Cobb-Cleaner

Tuote nro. 55

Cobb-Cleaner on erittäin tehokas puhdistusaine, joka irrottaa ja poistaa kiinnipalaneet ruoantähteet ja noen grillistä.

   
Vakiovarusteet

Grillihaarukka

Tuote nro. 10
      Grillilevy

Tuote nro. 102
  Kansi

Tuote nro. 105
element_loftegaffel_147
  element_grillplade_147
     element_laag_147
Brikettikori
Tuote nro.101
  Ruostumaton ulkokuori
Tuote nro. 110
  Sisäkori
Tuote nro. 108
element_briketkurv_147
  element_rustfri_base_147
  element_inderskaal_147


  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli