Myös hyvä ruoka ja kukat rikastavat elämää!

Kun ostat meiltä tulisijan maalis-toukokuussa, voit päästä nauttimaan FAROS-ravintolan ylellisestä illallisesta taikka hankkimaan Kukkatorista jotain sievää piristystä puutarhaan tai kotiin. Saat itse valita. Kevät ja kesä ovat pian täällä, mutta joudumme taatusti jatkossakin sietämään kylmiä talvia. Rakensitpa uuden talon tai kesämökin taikka remontoitpa nykyistä kotiasi tai mökkiäsi, hyvä tulisija tarjoaa saman ilon ja hyödyn sekä merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa, minkä lisäksi se luo kotiin viihtyisyyttä. Takka inspiroi, rauhoittaa ja luo turvallisuuden tunnetta. Koti kylmenee melko nopeasti, jos virta on poikki vuorokauden tai kaksi, mutta lämpöä voi pitää hyvin yllä tulisijan avulla. Arvomme yhteensä kolme kappaletta 200 euron arvoista lahjakorttia Kukkatoriin tai FAROS-ravintolaan kaikkien asiakkaidemme kesken, jotka ostavat takan, puuhellan tai kamiinan - pienen tai suuren - maaliskuussa, huhtikuussa tai toukokuussa. Tässä on tilaisuus rikastaa arkea - kahdella eri tavalla! Tutustu suureen valikoimaamme Sepänkylän myymälässämme osoitteessa Bölentie 1!

HUHTIKUUN ARVONTA ON NYT MYÖS SUORITETTU JA VOITTAJAT OVAT CECILIA JA ANDREAS GRANSKOG SUNDOMISTA, HE VALITSIVAT 200€ LAHJAKORTIN KUKKATORILLE. ONNITTELEMME!


Jalotakka ja Arctic Finland huvimajat ja grillikodat  LämpöPisteestä.

Viimeistellyt, rakenteellisesti lujat, kotimaassa valmistetut laadukkaat ja toimivat hirsimökit ja huvimajat tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen sisustukseen ja varusteluun.

Pihapiiriä voi kohentaa ihastuttavilla keinuilla ja avokatoksilla. Sauna- ja grillikodat tuovat lisää tunnelmaa tuoksuineen niin kotipihalla kuin mökilläkin.
  682_albatrospun260x260_260_01
    Jalotakka Albatros suuri kesähuone

  m_l_victoria12_260
      Arctic Finland House grilli Huvimajaan tai kotaan.

 

  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli