Myös hyvä ruoka ja kukat rikastavat elämää!

Kun ostat meiltä tulisijan maalis-toukokuussa, voit päästä nauttimaan FAROS-ravintolan ylellisestä illallisesta taikka hankkimaan Kukkatorista jotain sievää piristystä puutarhaan tai kotiin. Saat itse valita. Kevät ja kesä ovat pian täällä, mutta joudumme taatusti jatkossakin sietämään kylmiä talvia. Rakensitpa uuden talon tai kesämökin taikka remontoitpa nykyistä kotiasi tai mökkiäsi, hyvä tulisija tarjoaa saman ilon ja hyödyn sekä merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa, minkä lisäksi se luo kotiin viihtyisyyttä. Takka inspiroi, rauhoittaa ja luo turvallisuuden tunnetta. Koti kylmenee melko nopeasti, jos virta on poikki vuorokauden tai kaksi, mutta lämpöä voi pitää hyvin yllä tulisijan avulla. Arvomme yhteensä kolme kappaletta 200 euron arvoista lahjakorttia Kukkatoriin tai FAROS-ravintolaan kaikkien asiakkaidemme kesken, jotka ostavat takan, puuhellan tai kamiinan - pienen tai suuren - maaliskuussa, huhtikuussa tai toukokuussa. Tässä on tilaisuus rikastaa arkea - kahdella eri tavalla! Tutustu suureen valikoimaamme Sepänkylän myymälässämme osoitteessa Bölentie 1!

MAALISKUUN ARVONTA ON TEHTY JA VOITTAJAT OVAT ILKKA JA JAANA SALONEN SEPÄNKYLÄSTÄ. HE VALITSIVAT 200€ LAHJAKORTIN FAROSILLE. ONNITTELEMME!HEDA Keystone tukimuurit
 
   
Kotisi on linnasi. Kun elämä ympärilläsi tuntuu olevan yhtä hulinaa, on ihana omistaa paikka, jossa kaikki on kohdallaan ja voi nauttia olemisen sietämättömästä keveydestä.

Meidän ratkaisut kestävät pitkälle tulevaisuuteen. Hedan muuri tulee vain kauniimmaksi ajan myötä. Terassit ja ulkoalueet ovat ajattomia ratkaisuja, jotka kestävät tuulen ja muut sääolosuhteet.


Tällä kotisivulla haluamme inspiroida sinua luomaan puutarhaasi jännittäviä ratkaisuja muureilla, terasseilla ja ulkoalueilla.


08nostalgi_900_675_297
Kuvassa Country Manor Natur
   
Keystone ominaisuuksia
  • Täydellisin ja joustavin muurijärjestelmä
  • Rakenne, jossa käytetään lasikuituisia lukituspuikkoja
  • Yksinkertainen asennus ilman muurausta tai erikoistyökaluja
  • Joustava: voidaan rakentaa korkeita tai matalia, sisään- tai ulospäin kaarevia muureja myös maamassoja vastaan
 
 
  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli