Tähän mennessä on rakennettu jo 50 miljoonaa neliötä Keystonemuureja. Tämä on tehnyt Keystonesta maailman eniten myydyimmän muurausjärjestelmän. Keystone on nerokas tukimuurijärjestelmä, joka soveltuu yhtä hyvin pieniin puutarhamuureihin kuin suuriin julkisiin rakennelmiin.

Toiminta alkoi 1985 Minneapolisissa USA:ssa. Sen jälkeen Keystonen muurikivistä on tullut maailman johtava valmistaja ja lisenssivalmistusta tekee 150 tehdasta ympäri maailmaa.  Keystonen vakaan rakenteen ansiosta se soveltuu kaikkeen pienimmistä puutarhamuureista suuriin siltaprojekteihin, jopa 20 m korkeisiin. Keystonen eri yhdistelmiä voi nähdä kaikkialla julkisista rakennelmista moottoriteiden siltarumpuihin, paikoitusalueiden korkeissa pysäköintitasoissa ja valtavilla golfkentillä. Keystone on täydellisin ja joustavin muurausjärjestelmä, jonka voi itse asentaa, kiitos Keystonen ainutlaatuisen rakenteen. Jokaisella betonilohkareella on oma yksilöllinen ulkonäkö ja ne yhdistetään kahdella lasikuituisella tapilla. Jokainen lohkare on varustettu suuremmilla ja pienemmillä reiillä. Suuremmat ovat kivimurskalle tai sepelille ja pienemmät ovat  lasikuitutapeille. Lasikuitutapille on kaksi vaihtoehtoista asennusreikää sen mukaan kuinka kaltevaksi haluat muurin tulevan. Keystonen tukimuurin rakennat ihan itse ilman muurauslaastia ja erikoistyövälineitä.

teknisk_illustration_mindre4_223

  8 yksityiskohtaa, jotka tekevät keystonesta ainutlaatuisen

1. Reikä lasikuitupuikolle, joka kiinnittää muurikiven ja salli hienosäädon ja muurin muotoilun.
2. Tuplareiät laskuitutapeille. Valitset muurin kaltevuuden käyttämällä toista reiistä.
3. Reikä, joka vähentää kuljetuspainoa. Asennuksen yhteydessä täytät reiän vettä läpäisevällä materiaalilla, joka lujittaa muuria lisäämällä sen painoa.
4. Terävissä kulmissa voi siiven katkaista kiven paikan merkitsemisen jälkeen.
5. Kaareva reuna mahdollistaa kaarevat ja pyöreät muodot.
6. Muurikiviä toimitetaan suralla tai muotoillulla pinnalla.
7. Lasikuitupuikot ovat kestävämpiä ja kevyempiä kuin teräsiset, eikä ne ruostu.
8. Rustiikkinen ulkonäkö muistuttaa louhittua graniittia.


  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli