Myös hyvä ruoka ja kukat rikastavat elämää!

Kun ostat meiltä tulisijan maalis-toukokuussa, voit päästä nauttimaan FAROS-ravintolan ylellisestä illallisesta taikka hankkimaan Kukkatorista jotain sievää piristystä puutarhaan tai kotiin. Saat itse valita. Kevät ja kesä ovat pian täällä, mutta joudumme taatusti jatkossakin sietämään kylmiä talvia. Rakensitpa uuden talon tai kesämökin taikka remontoitpa nykyistä kotiasi tai mökkiäsi, hyvä tulisija tarjoaa saman ilon ja hyödyn sekä merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa, minkä lisäksi se luo kotiin viihtyisyyttä. Takka inspiroi, rauhoittaa ja luo turvallisuuden tunnetta. Koti kylmenee melko nopeasti, jos virta on poikki vuorokauden tai kaksi, mutta lämpöä voi pitää hyvin yllä tulisijan avulla. Arvomme yhteensä kolme kappaletta 200 euron arvoista lahjakorttia Kukkatoriin tai FAROS-ravintolaan kaikkien asiakkaidemme kesken, jotka ostavat takan, puuhellan tai kamiinan - pienen tai suuren - maaliskuussa, huhtikuussa tai toukokuussa. Tässä on tilaisuus rikastaa arkea - kahdella eri tavalla! Tutustu suureen valikoimaamme Sepänkylän myymälässämme osoitteessa Bölentie 1!

MAALISKUUN ARVONTA ON TEHTY JA VOITTAJAT OVAT ILKKA JA JAANA SALONEN SEPÄNKYLÄSTÄ. HE VALITSIVAT 200€ LAHJAKORTIN FAROSILLE. ONNITTELEMME!


LämpöPisteestä takkoja joka makuun  
   
LämpöPiste tarjoaa tulisijojen lisäksi kokonaispalvelun takkojen perustuksista hormin muuraukseen. Meiltä myös paloseinät ja vanhojen piippujen kunnostukset.

Meillä on kamiinoita,  takkasydämiä, varaavia takkoja ja kiertoilmatakkoja.
Meiltä saa moderneja ja perinteisiä malleja.

Designtakat ovat tehtävissä asiakkaan toivomusten mukaan.

Edustamme useita suosittuja valmistajia ja tarjoamme laadukkaita tuotteita. Merkkejämme ovat Warma-Uunit, Contura, Nordpeis, Linnatuli, Keddy, Termatech ja Gabriel Keramik.


   

valmistakat_pikkukuva_01


  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli