Katso meidän kampanjoita!

contura


LämpöPiste Rahoitus


Nyt voit toteuttaa sen, mistä olet kauan vain haaveillut! Älä lykkää suunnitelmiasi, sillä voit jakaa ja joustaa maksussa!

Jopa 40 000 euron luotto 10,95 %:n kiinteällä korolla. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Tiedät, mitä laina maksaa joka kuukausi.

Sinä päätät
, miten paljon haluat maksaa joka kuukausi ja miten pitkän takaisinmaksuajan haluat enintään 84 kuukauden kuluessa. Voit maksaa takaisin koko luoton tai osia siitä milloin tahansa, ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Tarvitsetko takan ja savupiipun, kamiinan, takkakasetin vanhaan takkaasi vai pitääkö savupiippu korjata? Meidän ja yhteistyökumppaneidemme avulla voit myös korjata asuntosi, kylpyhuoneesi, uusia keittiösi ja eteisesi, asentaa kalliolämmön tai ilmalämpöpumppuja, lähes mitä tahansa. Kun hakemuksesi on tehty ja hyväksytty, voimme auttaa hankinnoissasi. Yksinkertaisesti sanottuna, räätälöimme toimituksesi.

Helppo hakea. Voit tehdä hakemuksen itse kotisivuillamme tai tulla myymäläämme, jolloin autamme hakemuksen teossa ja tilin avaamisessa.

Luoton saamiseksi sinun:
  • on oltava vähintään 23-vuotias (21-vuotias jos hakijoita on kaksi)
  • on oltava Suomen kansalainen
  • tulee saada säännöllisiä palkka- tai eläketuloja

Tartu toimeen – nyt!
  lepoo_175

santander3_175
     
     


  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli