Pylväslaiturit

Matalaan ja loivaan rantaan löydät sopivan laiturimallin pylväslaiturivalikoimastamme. Pylväslaiturit ovat pääasiassa oleskelu- ja uimalaitureita, turvallisia ja tukevia kaikissa sääolosuhteissa. Paras pohja laiturille on melko kovapohjainen ranta, jossa veden syvyys on korkeintaan 2 metriä.

Vakaa ja turvallinen.
Matalaan ja loivaan rantaan löydät sopivan laiturimallin pylväslaiturivalikoimastamme. Pylväslaiturit ovat pääasiassa oleskelu- ja uimalaitureita, turvallisia ja tukevia kaikissa sääolosuhteissa. Paras pohja laiturille on melko kovapohjainen ranta, jossa veden syvyys on korkeintaan 2 metriä.

Laiturin pylväät tukeutuvat pohjaan nivelöityjen pohjatassujen avulla, mikä tekee siitä vakaan myös tuulisessa paikassa. Suuretkaan vedenpinnan vaihtelut eivät ole este, koska pylväslaituri on helppo säätää halutulle korkeudelle. Pylväslaiturit on helppo nostaa tarvittaessa rannalle suojaan jäiden liikkeeltä.

pylvaslaituri1_300 pylvaslaituri2_2_300

Muoviponttonilaiturit
Kevyt muoviponttonilaituri on yleisin laiturityyppi, joka sopii hyvin sekä uima- että venelaituriksi. Rannan tyypillä ei ole merkitystä, mutta veden korkeuden tulee olla vähintään 0,5 metriä.

Muoviponttonilaiturilla voit kokea aidon tunnelman ja tuntuman veteen, koska se kelluu muoviponttonien varassa. Laituri ankkuroidaan tukevasti joko putki- tai painoankkuroinnilla sijainnin ja ympäristöolosuhteiden mukaan.

muoviponttonilaituri2_300 muoviponttonilaituri1_2_300

Jettilaiturit
Käytännöllinen jettilaituri sopii vesijetin kiinnitykseen ja säilytykseen. Se säästää sekä aikaa että vaivaa, kun ajat jetin käytön jälkeen trailerin sijaan jettilaiturille.

Pohja pysyy paremmin puhtaana ja ajo-ominaisuudet hyvänä, koska jetti on irti vedestä säilytyksen aikana. Jettilaituri soveltuu myös soutuveneille, kanooteille, jollille ja kumiveneille.

jettilaituri2_300 jettilaituri1_2_300

Betoniponttonilaiturit
Betoniponttonilaituri on monipuolinen, tukeva ja edullinen yleislaituri. Betoniponttonielementeistä on mahdollista rakentaa kaikenmuotoisia ja -kokoisia laitureita.

Kansikorkeus, laiturien leveys ja pituus sekä muoto suunnitellaan käyttötarpeiden sekä rannan vaatimusten mukaan. Vene voidaan kiinnittää laituriin useilla tavoilla, ja laituri kestää Suomen luonnossa huoltamatta ympäri vuoden. Betoniponttonilaituri vaatii ankkuroinnin ja rantakiinnityksen.

betoniponttonilaituri1_300 betoniponttonilaituri2_2_300

Muoviputkiponttonilaiturit
Kestävät ja kustannustehokkaat muoviputkiponttonilaiturit ovat hyvä vaihtoehto vene- ja oleskelulaituriksi erityisesti matalampiin rantoihin, joissa vesisyvyys ei riitä betoniponttonilaiturille.

Metallivahvisteinen puurunko takaa vankan ja kestävän rakenteen, ja muoviponttonilaitureita korkeampi kansikorkeus toimivan venekiinnityksen. Pitkä muoviputkiponttoni vahvistaa laiturielementin rakennetta pituussuunnassa ja metallirunko poikittaissuunnassa.

putkiponttonilaituri1_300

Lisävarusteet ja varaosat
Kotimaista, taattua Lip-Lap-laatua saat myös lisävarusteissa ja varaosissa.

Huoleton laiturin käyttö edellyttää myös helppoa varaosien saantia.
Laajasta varaosavalikoimastamme löydät alkuperäiset Lip-Lap-varaosat niin yli 30 vuotta vanhoihin kuin uusimpiinkin malleihin.

lisavarusteet_ja_varaosat_300

  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli