schiedel_logo_297  

Tee hormistasi paloturvallinen

  Hormin puhdistus
Turvatekniikan keskuksen, Tukesin, tilastojen mukaan vanhat ja huonokuntoiset hormit ovat suuri riskitekijä talojen paloturvallisuudelle.

Tukkeutunut ja huonokuntoinen savuhormi on syypää peräti joka seitsämänteen rakennuspaloon. Siksi hormin kunto kannattaa aina selvittää.

Piippu korjataan yleensä kunnostamalla sen halkeillut sisähormi sileäksi ja paloturvalliseksi. Yleisin tapa on laittaa piippuun teräksinen sisäputki.
piippusaneerus_1_01
Piipun slammaus
Mikäli hormia ei voida mahdollisten veto-ongelmien vuoksi pienentää saneerausputkella, voidaan hormi korjata "liukuvalumenetelmällä". Liukuvalumenetelmä eli slammaus ei mainittavasti pienennä hormia ja sileä sisäpinta jopa parantaa hormin vetoa.


Nyt voit pyytää meiltä arvion piipun kunnosta.
 piippusaneerus_2_01
Piipun slammaus
schiedel_logo_65 in kouluttama asentaja, joka on myös nuohooja, arvioi hormin kunnon ja suosittelemme siihen sopivan saneerausratkaisun sekä toteutamme hormin korjauksen. Työmme osuudessa voit hyödyntää kotitalousvähennystä verotuksessa.

schiedel_logo_65
on Euroopan johtava savupiippujen valmistaja. Konsernin tuotteet perustuvat tarkkaan tuotekehitykseen ja testaukseen sekä mittatarkkaan valmistukseen.
 piippusaneerus_3_01
  Valmis slammattu piipun sisäpintapinta 
Saneeraustuotteet on kehitetty mitä erilaisempien hormien korjaamista varten ja nyt Shiedel on tuonut Suomen olosuhteisiin sopivat korjaustuotteet:
  • Triplelock ja Tecnoflex -taipuisat saneerausputket
  • Prima Plus -jäykät saneerausputket
  • Shälder Plus - saneerausmassan, joka sopii hormin massauksen lisäksi myös tulisijojen korjaukseen.
 piippusaneerus_4_01

 
Korjauta hormisi nyt!  
   
Teemme tarjouksen menetelmästä, jonka katsomme sopivimmaksi juuri sinun savupiipullesi. Kun tilaat korjauksen, hyvitämme loppulaskussa piipuntarkastuksen hinnan.

Valtuutettu savupiippukorjaaja:

LämpöPiste
Liisantie 1
65610 Mustasaari
puh.06-4177455
 icon_piippu_010_01


  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli