Myös hyvä ruoka ja kukat rikastavat elämää!

Kun ostat meiltä tulisijan maalis-toukokuussa, voit päästä nauttimaan FAROS-ravintolan ylellisestä illallisesta taikka hankkimaan Kukkatorista jotain sievää piristystä puutarhaan tai kotiin. Saat itse valita. Kevät ja kesä ovat pian täällä, mutta joudumme taatusti jatkossakin sietämään kylmiä talvia. Rakensitpa uuden talon tai kesämökin taikka remontoitpa nykyistä kotiasi tai mökkiäsi, hyvä tulisija tarjoaa saman ilon ja hyödyn sekä merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa, minkä lisäksi se luo kotiin viihtyisyyttä. Takka inspiroi, rauhoittaa ja luo turvallisuuden tunnetta. Koti kylmenee melko nopeasti, jos virta on poikki vuorokauden tai kaksi, mutta lämpöä voi pitää hyvin yllä tulisijan avulla. Arvomme yhteensä kolme kappaletta 200 euron arvoista lahjakorttia Kukkatoriin tai FAROS-ravintolaan kaikkien asiakkaidemme kesken, jotka ostavat takan, puuhellan tai kamiinan - pienen tai suuren - maaliskuussa, huhtikuussa tai toukokuussa. Tässä on tilaisuus rikastaa arkea - kahdella eri tavalla! Tutustu suureen valikoimaamme Sepänkylän myymälässämme osoitteessa Bölentie 1!

MAALISKUUN ARVONTA ON TEHTY JA VOITTAJAT OVAT ILKKA JA JAANA SALONEN SEPÄNKYLÄSTÄ. HE VALITSIVAT 200€ LAHJAKORTIN FAROSILLE. ONNITTELEMME!


Horus bioetanolitakka - sisustuksen inspiraationlähde

streep_red_297
Horus Sisustustakka


Horus bioetanolitakat tuovat tunnelmaa Ilalialaisella designillaan. Ne sopivat skandinaaviseen sisustukseen.

Sisustustakkoja voi asettaa seinille, pöydille ja lattialle.

Erityistä Horus mallistossa ovat seinään upotettavat takat ja tunnelitakat, joita voi käyttää tilanjakajina.

Takat on tehty maalatusta ja hiotusta ruostumattomasta teräksestä sekä lasista. Trendikästä on maalatun karkaistun lasin käyttö takan polttimon kehyksenä.
 
Takassa poltettava bioetanoli tuottaa lämpöä, mutta ei savua. Tunnelmaa luo lisää tuoksuvat eteeriset öljyt.Me LämpöPisteessä olemme ylpeitä, kun saamme esitellä Iltalialaisen ilman savupiippua käytettävän HORUS Bioetanolitakan. Et tarvitese minkäänlaista telinettä HORUS takkaa varten ja se käy yhtä hyvin niin kerrostaloasuntoon kuin omakoti- ja vapaa-ajan asuntoon. Miksei myös terassille kauniina
kesäiltana.

Palamistuotteena bioetanolista erittyy vain pieniä määriä hiilidioksidia ja vesihöyryä. Bioetanoli ei tuoksu poltettaessa sen enempää kuin tavallinen talikynttilä. Takat on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla säiliöllä, johon kaadetaan polttoaine. Takan tehokkuus on 1-3 kW, mikä vastaa 1-2 lämpöpatteria.

   
     Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli