cobb_suprime_07
Kannettava ja tyylikäs Cobb

  Supreme

Supreme-grilli on soikion muotoinen, minkä ansiosta sitä voi käyttää pöytägrillinä vaikka se on 80 % tilavampi kuin Premier-grilli. Grillin rakenne on kaikkine hienoineominaisuuksineen sama kuin Premierissä.Supreme-grilli painaa vain 6,9 kg. Grillilevyn mitat ovat 48x34 cm. Laukku ja grilliritilä sisältyvät hintaan.
Supremeen mahtuu yhtä aikaa esimerkiksi 2 kokonaista broileria ja 10 uuniperunaa.

cobb_premier_297 Nosta Cobb-grilli pöydälle tarjoilun ajaksi – tai anna sen olla esillä koko ruoanvalmistuksen ajan. Silloin jokainen voi itse valmistaa lihan, kalan tai mitä ruokalistalla nyt onkaan.

Voit myös ottaa grillin mukaan luontoon – rannalle, veneeseen tai metsään. Se sopii täydellisesti leirintäalueelle ja kesämökille!

Cobb-grilli on kevyt ja kätevä ottaa mukaan – se painaa n. 4 kg ja tarvitsee lämpiämiseen vain 6-8 tavallisia brikettiä tai 1 Cobb briketti.
 Cobb-grillin keskellä on pieni, eristetty lämmönlähde, jota ympäröi paksu, eristetty astia. Vaikka grillin sisällä lämpötila on 280-300°C, sitä on helppo siirrellä.

Grillin yksityiskohtiin ja muotoiluun on kiinnitetty paljon huomiota. Cobb-grilli painaa vain n. 4 kg ja siksi sitä on helppo kuljettaa kantolaukussa, joka sisältyy toimitukseen.


Cobb-grilli on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä.

Grilli on täysin savuton. Se hyödyntää lämmön optimaalisesti eikä aterian valmistamiseen tarvita enempää kuin 6-10 tavallista brikettiä. Tai 1 Cobb briketti.


 
  Cobb fakta
  cobbfaktaosista_597

KANSI

Kansi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka heijastaa lämmön takaisin grilliin. Kannen voi puhdistaa astianpesukoneessa.
Tärkeää: Kansi pitää poistaa jokaisen grillauskerran jälkeen, koska se voi muuten vahingoittua.

BRIKETTIKORI
Brikettikori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Koriin voi laittaa sekä briketit että sytytyspussit. Kori toimii samalla pikasytyttimenä, ja hiilet ovat valmiita muutamassa minuutissa.

RUOSTUMATON ULKOKUORI
Ulkokuori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta lämpö säilyy grillin sisällä, vaikka grillin ulkokuori pysyy viileänä. Grilli seisoo tukevasti kumijaloilla.

GRILLILEVY
Grillilevy on teflonpintainen teräslevy, jota voidaan käyttää grillauksen, paistamisen ja leipomisen alustana. Ylimääräinen rasva ja öljy valuvat grillilevyltä alas uraan, mikä estää savun ja liekkien muodostumista.

SISÄASTIA
Sisäastia on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen voi nostaa grillistä ulos. Astian voi puhdistaa astianpesukoneessa.

PALOPESÄ
Palopesä varmistaa riittävän ilmankierron brikettikorissa.

URA
Kun uraan kaadetaan vettä, viiniä tai olutta, neste höyrystyy ja liha paistuu mehukkaammaksi. Urassa voi myös valmistaa vihanneksia tai perunoita.

picnic_297
Cobb taustaa

Cobb-grilli on ainutlaatuinen keksintö, jonka juuret ovat Etelä-Afrikassa. Ideana oli tehokas, kannettava ja turvallinen grilli, joka toimisi optimaalisesti ja käyttäisi mahdollisimman vähän polttoainetta, alun perin kuivia maissintähkiä (corn cobs).

Cobb nousi heti suursuosikiksi Etelä-Afrikassa. Times-lehti valitsi sen vuoden keksinnöksi (2003) ja se voitti samana vuonna parhaan uutuuden


palkinnon ja parhaan BBQ grillin palkinnon suurilla kansainvälisillä EXPO-messuilla. Nyt Cobb-grilli on valloittamassa koko maailmaa. Kokeile, niin ymmärrät miksi!
Cobb-grilli esiteltiin Tanskassa kolme vuotta sitten. Se oli jo aiemmin otettu lämpimästi vastaan grillien luvatussa maassa USA:ssa. Tanskassa Cobb sai kaksi hienoa palkintoa EXPO-messuilla ja samana vuonna se valittiin USA:n parhaaksi BBQ grilliksi. Ei kestänyt kauaa ennen kuin tanskalaiset, varsinkin veneilijät, karavaanarit ja ulkoilmaihmiset löysivät tämän kätevän ja käytännöllisen grillin edut.


  Schiedel Jalotakka Heda Nexö Marine clean Lip-Lap
Jøtul Lämpömaa Warma uunit Salli Salli